Vers afgebakken brood met diverse smeersels
Soep van pomodori tomaat met pesto
Seizoensgebonden wisselende soep
Dun gesneden rundermuis, Grana Padano, pittenmix, mesclun en ambachtelijke pesto
Geserveerd met chioggiabiet, sjalot en crème fraîche
Open ravioli van gele biet met ricotta, basilicum, prei, sherry en schuim van citroengras
Rosbief van Goedgebuur kalf met crème van geitenkaas en Hollandse kropsla
Malse gegrilde biefstuk met paddenstoelen, rode ui en rode wijnjus
Gevuld met walnoten en abrikozen
Met aardappelmousseline en sous-vide gegaarde witlof met sinaasappel
In roomboter gebakken met venkel, peulen en dragonsaus
Met gepofte cherrytomaat, schuim van Grana Padano en basilicumolie
Verse pasta met tomatensaus, rundergehakt en geraspte kaas
100% Runderburger op een brioche bol met tomaat, zoetzure augurk, krokante uienringen en cajunsalsa
Geserveerd met cassave, krokante uitjes en Balinese pindasaus
Dun gesneden rundermuis, Grana Padano, pittenmix, mesclun en ambachtelijke pesto
Frisse salade met gerookte zalm, crème fraîche, cornichons en dille
Rijkgevulde salade met rode biet en dressing van balsamicoazijn
Pulled chicken, bacon, ei, tomaat, Grana Padano, ansjovis en Caesar dressing
Met mayonaise
Salade met ingrediënten van het seizoen
Diverse binnen- en buitenlandse kazen, rozijnenbrood en appelstroop
Met witte chocolade ijs en meringue
Koude soep van galiameloen met Hugo sorbetijs en crème fraiche
Gepocheerde peer met vanillecrème en bodem van chocolade
Vanille-ijs op chocoladecrumble, pure chocoladesaus, chocoladekletskop en slagroom
Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.