Brasserie Louis Culinair genieten in Bosschenhoofd

Reserveer een tafel

3-Gangen Wildmenu

Laat u dit wildseizoen culinair verrassen!

De maanden oktober t/m december staan in het teken van het Wildseizoen! Geniet van een culinair 3-gangen menu vol overheerlijke wildgerechten. Het diner begint u feestelijk met een heerlijke amuse.
 

Serveersuggesties:

Bestel een bijpassend wijnarrangement
Maak uw 3-gangen wildmenu extra speciaal en bestel een passend wijnarrangement. Het wijnarrangement bestaat uit drie verschillende wijnen die speciaal zijn geselecteerd voor bij het menu. Vraag in het restaurant naar de mogelijkheden voor het wijnarrangement.

La Trappe Trappistenbockbier
Dit unieke seizoensbier is het enige trappistenbockbier ter wereld en heeft een droge, gebrande, kruidige smaak en een fikse bitterheid met een vleugje zoethout. Deze eigenschappen maken La Trappe Bockbier tot een prachtig herfstbier dat alle zintuigen streelt. Heerlijk om van te genieten in combinatie het 3-gangen wildmenu.

Uiteraard kunt u uw culinaire maaltijd uitbreiden met andere overheerlijke drankjes en gerechten van de kaart.

Reserveer een tafel online of bij de receptie!

49,50 per persoon

Reserveer een tafel

Contact

Pastoor van Breugelstraat 45
4744 AA Bosschenhoofd
0165 - 316 310
[email protected]

Privacy Statement

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met het privacy statement van Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.